TIOR

Care sunt avantajele creditelor APIA?

Care sunt avantajele creditelor APIA?Creditele APIA sunt împrumuturi pe care fermierii sau firmele agricole le pot solicita dacă trebuie să primească subvenţii de la Agenţia de Plăți şi Intervenţii pentru Agricultură. Cu alte cuvinte, băncile oferă credite pentru desfăşurarea activităţilor agricole până ce statul plăteşte efectiv aceste subvenţii.

 

Cele mai importante avantaje ale unui credit APIA sunt rapiditatea obţinerii sale şi garanţiile numeroase şi variate pe care băncile le acceptă. Cele mai multe instituţii de creditare oferă împrumuturi în valoare de 80-90% din valoarea subvenţiilor.

 

În ceea ce priveşte rapiditatea primirii unui credit APIA, solicitanţii au fost anunţaţi că împrumuturile pot ajunge la ei chiar şi în 3 zile de la depunerea dosarelor. Tot ce trebuie să facă aceştia este să prezinte adeverinţă de înregistrare că fermier, emisă de către Agenţia de Plăti şi Intervenţii pentru Agricultură. Creditele se rambursează atunci când se încasează subvenţia.

 

Pe piaţă, unele instituţii de creditare oferă posibilitatea plăţii dobânzilor într-o singură tranşă, după încheierea perioadei de creditare.

 

Una dintre cele mai bune oferte pentru credite APIA este cea de la BCR. Dobânda este formată din indicatorul ROBOR la 6 luni, la care se adaugă o marjă bancară de cel mult 4% pe an. Comisioanele aferente creditului ajung la maximum 1% pe an.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI!

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI