Care banci au cele mai atractive oferte la conturile de economii?

15-02-2015 / Blog credite imobiliare

Care banci au cele mai atractive oferte la conturile de economii?Avantajele indiscutabile ale conturilor de economii au făcut ca aceste produse să devină mai căutate de către clienţii băncilor care vor să economisească diverse sume de bani. Care sunt băncile care oferă la ora actuală cele mai bune dobânzi la conturile de economii?

 

Volksbank, ProCredit şi Intesa SanPaolo Bank sunt în top 3 cele mai bune bănci unde poţi depune bani în conturi de economii. Dobânzile oferite pentru de 3,6%, 3,1% şi respectiv 2,9%, foarte apropiate de cele pe care instituţiile de creditare le au în cazul depozitelor bancare la 3 luni.

 

Pentru că tot vorbeam despre avantajele conturilor de economii, este momentul să le trecem, pe scurt, în revistă:

 

- flexibilitate ridicată, pentru că banii pot fi retraşi oricând doreşte clientul, fără a se pierde dobânda acumulată

 

- băncile nu taxează clientul când îşi retrage banii, dar totuşi în unele situaţii trebuie păstrate anumite sume minime în cont

 

- retragerea banilor din conturi de economii se face rapid, de la casierie sau prin virament bancar în cont curent

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.