TIOR

Carduri speciale lansate de Banca Transilvania de ziua Romaniei

Carduri speciale lansate de Banca Transilvania de ziua RomanieiBanca Transilvania a lansat de ziua României carduri de debit speciale Visa Electron şi MasterCard Mondo. Amândouă tipurile de carduri sunt contactless.

 

Cea de-a treia bancă din ţara noastră după active, Banca Transilvania, a pregătit o supriză de ziua României: cardurile de debit speciale pentru 1 Decembrie. Cu ajutorul acestora puteţi împrumuta o sumă de maximum 6 ori mai mare decât veniturile lunare eligibile, însă nu mai mare de 5.000 euro. Cum era de aşteptat, banca percepe comision zero la cumpărături cu ajutorul cardurilor Visa Electron şi MasterCard Mondo contactless.

 

Cardurile puse la dispoziţie de Banca Transilvania de ziua României au imagini cu motive tradiţionale româneşti, care pot fi văzute pe site-ul oficial al băncii, la galeria foto de la secţiunea Iubesc România. Cardurile vor fi primite de către cei care fac cereri în decurs de o săptămână.

 

Banca Transilvania a avut vineri, 27 noiembrie 2015 promoţii şi oferte speciale cu ocazia Bank Friday, echivalentul Black Friday în sistemul bancar. Astfel, instituţia a oferit discount-uri şi alte beneficii clienţilor care au luat credite de nevoi persoanle, credite ipotecare/imobiliare, au creat depozite, şi-au făcut asigurări sau au comandat carduri.

 

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI