TIOR

Campania BCR Scade Rata a redus dobanzile pentru 20.000 de clienti

Campania BCR Scade Rata a redus dobanzile pentru 20.000 de clientiCampanie BCR Scade Rata a redus dobânzile creditelor pentru 20.000 de clienţi ai băncii. În medie, fiecare credit refinanțat a fost de 26.500 euro, iar ratele lunare la credite au scăzut cu 17%. Programul Scade Rata a fost introdus in urmă cu 3 luni.

 

Prin campania de loializare Scade Rata facilităm accesul clienţilor la împrumuturi eficiente cu beneficii clare şi imediate: rate reduse în medie, la nivel de ţară, cu 20%, comisioane ZERO (de analiză, de administrare), asigurare de viaţă gratuită şi înlesnirea substanţială a procesului de aprobare. Am oferit clienţilor noştri o soluţie comercială concretă, aliniată la condiţiile economice existente. Am reuşit să ne atingem scopul şi vom continuă”, a declarat Dana Demetrian, Vicepreşedinte Retail & Private Banking, BCR.

 

Reducerea medie a ratelor lunare este în jur de 17% pentru cele mai mari oraşe din România. Spre exemplu, în Timişoara reducerea dobânzilor creditelor este de 18%, în Sibiu, Ploieşti, Cluj şi Braşov este de 17%, iar în Bucureşti de 16%.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI