TIOR

Bucurestenii, lideri la achizitia de credite de nevoi personale

Bucurestenii, lideri la achizitia de credite de nevoi personaleDintre toţi românii, bucureştenii sunt lideri la achiziţia de credite de nevoie personale, pe luna octombrie. Aceştia au cumpărat astfel de împrumuturi în valoare totală de 17 miliarde de lei, conform informaţiilor provenite de la Banca Naţională a României. Pe următoarele locuri în topul celor mai mari împrumuturi de credite de nevoi personale se află clujenii, constănţenii şi ieşenii.


Locuitorii Bucureştiului au achiziţionat în octombrie credite de nevoi personale în valoare de 17 miliarde de lei, de peste 7 ori mai mult decât, spre exemplu, clujenii şi constănţenii, care s-au împrumutat cu o sumă de 2,27 miliarde de lei. Ieşenii au contractat credite de nevoi personale în valoare de 2,04 miliarde de lei.


Care sunt judeţele din România cu cele mai reduse valori totale ale creditelor de consum cumpărate


Judeţele din România cu cele mai scăzute valori totale ale creditelor de consum contractate în octombrie sunt Giurgiu (297 milioane lei), Covasna (341 milioane lei), Călăraşi (386 milioane lei), Harghita (402 milioane lei) şi Teleorman (413 milioane lei).


În ceea ce priveşte tipurile de împrumuturi de nevoi personale alese (în lei sau în valută), s-a putut observa că în judeţe precum Teleorman, Dâmboviţa, Gorj, Ialomiţa, Harghita sau Călăraşi oamenii au preferat creditele în lei. De cealaltă parte, în Cluj, Bucureşti, Bihor, Satu Mare, Timiş sau în Iaşi românii au optat pentru cele în euro.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI