TIOR

BRD si-a depasit propriile asteptari: a strans 20.000 de utilizatori de mobile banking intr-o luna

BRD si-a depasit propriile asteptari: a strans 20.000 de utilizatori de mobile banking intr-o lunaLa doar o lună de când a fost lansată, aplicaţia MyBRD Mobile este deja folosită de 20.000 de utilizatori, mai mult decât dublul estimat de către reprezentanţii băncii deţinute de grupul francez Societe Generale.

 

“Am lansat aplicaţia BRD pentru mobile banking la mijlocul lui noiembrie. Estimăm că vom avea între  8.000 şi 10.000 de clienţi la această dată, însă am depăşit obiectivul, pentru că am ajuns la 20.000 de clienţi. MyBRD Mobile ocupă acum primul loc în topul descărcărilor pe Appstore, Android şi Windows Phone", a declarat Bogdan Spuza, director de marketing BRD Groupe Societe Generale.

 

Ce trebuie să ştii despre aplicaţia de mobile banking MyBRD Mobile

 

Cu ajutorul aplicaţiei MyBRD Mobile poţi transfera bani, poţi achita facturile la utilităţi şi poți obţii informaţii despre contul bancar folosind telefonul mobil.

 

Utilizatorii aplicaţiei trebuie să plătească 1 euro pe lună. Important de ştiut este că toate comisioanele ce se aplică la transferurile de bani sunt mai mici cu până la 40% decât cele de la operaţiunile de la ghişeu.

 

BRD Groupe Societe Generale, cea de-a două banca din ţară după numărul de active, a avut un profit de 51 de milioane de lei, în primele 3 trimestre din 2013.

 

Sursa foto: pulsosocial.com

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI