TIOR

BRD scade dobanda la creditele de nevoi personale in lei

BRD scade dobanda la creditele de nevoi personale in leiBRD este ultima bancă ce a anunţat scăderea dobânzilor la creditele de nevoi personale în lei. Cea de-a două bancă din România (după numărul de active) a ieftinit cu până la 2,62% dobânda pentru împrumuturile de nevoi personale în moneda naţională.


Din data de 26 noiembrie 2013, BRD a scăzut dobânda pentru creditele de nevoi personale în lei, in valoare de peste 5.000 de lei. Astfel, dobânda fixă standard a ajuns până la 10% (pentru clienţii care nu primesc salariul la BRD) şi la 8,90% (pentru cei care primesc salariul la BRD). Banca nu percepe comision de analiză pentru dosare şi nici comision de administrare lunară.


Dobânda anuală efectivă pentru creditele de nevoi personale în lei, de la BRD, este de 10,61% (pentru persoanele care primesc salariul în cont BRD) şi de 11,82% (pentru cei care nu primesc salariu în cont BRD), cu 2,62%, respectiv 2,15% mai scăzută decât era până acum.


Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, Banca Comercială Carpatica, Volksbank sau Banca Transilvania sunt alte instituţii care au redus, în ultimele săptămâni, dobânzile la creditele de nevoi personale în lei.


Recent, BNR a scăzut dobânda cheie până la 4%, în încercarea de a impulsiona băncile să micşoreze dobânzile la împrumuturile în moneda naţională.

 

 

Sursa foto: bancherul.ro

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI