TIOR

BRD lanseaza cardurile prepaid, pentru sarbatori

BRD lanseaza cardurile prepaid, pentru sarbatoriBRD, a două bancă din România după numărul de active, lansează cardurile prepaid, destinate persoanelor care doresc să ofere cadouri celor apropiaţi, de ocazii speciale, cum ar fi sărbătorile.

 

Noile carduri preplătite (prepaid) de la BRD reprezintă o noutate pe piaţă din România. Produsele sunt emise sub sigla MasterCard şi au că ţintă clienţii persoane fizice. Banca pune la dispoziţie clienţilor două versiuni ale cardului: carduri cadou şi carduri reîncărcabile.

 

Cardurile cadou nu necesită deschiderea unui cont bancar. Acestea se pot folosi la toţi comercianţii din România care afişează sigla MasterCard. Cardurile cadou au o perioada de valabilitate de un an, iar suma maximă care poate fi încărcată este de 1.000 de lei. Comisionul de emitere pentru cardurile cadou este de 10 lei.

 

Cardurile reîncărcabile sunt şi ele disponibile fără deschiderea unui cont bancar, însă pot fi alimentate cu o suma maximă de 10 ori mai mare decât în cazul cardurilor cadou: 10.000 de lei. Cardurile reîncărcabile se pot utiliza şi în străinătate, pentru a efectua plăti la comercianţi sau pentru retrageri de numerar la ATM-uri. Merită menţionat şi faptul că aceste tipuri de carduri de la BRD beneficiază şi de tehnologia contactless, pentru plăti rapide, fără introducerea codului PIN. Comisionul de emitere pentru cardul reîncărcabil este de 20 de lei.

 

BRD nu percepe comisioane de administrare anuală pentru aceste 2 tipuri de carduri.

 

Sursa foto: bancherul.ro

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI