TIOR

BRD ieftineste dobanda la creditele de consum

BRD ieftineste dobanda la creditele de consumBRD ieftineşte dobânda la creditele de consum în lei. Clienţii care-şi primesc veniturile în conturile băncii şi iau un credit de consum de la BRD vor plăti o dobândă de 9,75% pe an.

 

A doua bancă din România după numărul de active, BRD, a redus dobânda la creditele de consum în lei. Clienţii care-şi primesc veniturile în conturile instituţiei de creditare vor plăti o dobândă de doar 9,75% pe an. Comisionul de analiză perceput de bancă este de 200 de lei, iar costurile lunare ale asigurării de viaţă ajung până la 0,09%. DAE pentru un împrumut de nevoi personale de 15.000 lei, contractat pe o perioada de 5 ani este de 9,8% pentru clienţii fideli ai băncii şi cu 1% mai mare pentru persoanele care nu aleg să-şi primească veniturile în conturile instituţiei.

 

Oferta de credite de consum prevede şi o perioadă de graţie de maximum 3 luni, timp în care clienţii vor fi scutiţi de plata dobânzii şi primei de asigurare. Totuşi, doar creditele noi sau de refinanţare, cu o valoare de peste 5.000 de lei beneficiază de promoţie, care este valabilă până la sfârşitul lunii ianuarie din anul viitor.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI