TIOR

BRD a vandut credite ipotecare cu dobanzi fixe pe 30 de ani

BRD a vandut credite ipotecare cu dobanzi fixe pe 30 de aniÎn perioada 20-22 martie 2015, BRD a vândut credite ipotecare în lei cu dobânzi fixe de 6% pe an, timp de 30 de ani. Mai mult decât atât, clienţii băncii care primesc veniturile în conturile instituţiei au beneficiat de o dobândă de 5,7% pe an.

 

Una dintre cele mai importante bănci din România, BRD, a vândut timp de 3 zile credite ipotecare în lei cu dobânzi fixe pe 30 de ani. Clienţii băncii au beneficiat de o dobândă fixă de 5,7% pe an, în timp ce clienţii care primesc veniturile în conturile altor bănci sau în numerar au beneficiat de o dobândă de 6% pe an. Pentru creditele ipotecare în euro pe 30 de ani, BRD a avut în ofertă dobânzi standard de 5,2% pe an.

 

În sistemul bancar românesc, creditele ipotecare cu dobânzi fixe pe termen lung sunt foarte puţine. Doar BCR, cea mai mare bancă, oferă credite pe o perioadă de 10 ani, la dobânzi apropiate de 6% pe an. Imprumuturile ipotecare în lei cu dobânzi variabile sunt mai atractive, întrucât dobânzile pornesc de la 4,5% pe an, iar ratele lunare sunt, implicit, mai reduse.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI