TIOR

BCR va putea acorda mai multe credite Prima Casa

BCR va putea acorda mai multe credite Prima CasaBCR va putea acorda mai multe credite Prima Casă, după ce a obţinut majorarea plafonului de garantare, cu 252 de milioane de lei. Oficialii băncii cred că vor epuiza fondurile pentru Prima Casă în jumătate de an.

 

Deşi BCR avea cei mai mulţi bani pentru acordarea de credite Prima Casă, banca a cerut şi a primit deja prima majorare, de 252 de milioane de lei. Această sumă va fi suficientă doar până la sfârşitul verii, când BCR a anunţat deja că va solicita mărirea din nou a plafonului.

 

Până acum, BCR a vândut peste 32.000 de credite Prima Casă, cu o valoare de peste 5.500 de milioane de lei.

 

Creditele Prima Casă de la BCR sunt foarte atractive pentru clienţi, datorită costului scăzut al acestora. În februarie, banca a redus marja de dobândă pentru creditele Prima Casă, astfel încât dobânda este de doar 5,52%, pentru clienţii care îşi încasează venitul la BCR.

 

Creditele Prima Casă sunt alegeri excelente pentru persoanele tinere, datorită avansului de doar 5% şi a costurilor avantajoase, în comparaţie cu alte oferte de pe piaţă.

 

Şi alte credite ipotecare de la BCR s-au ieftinit, cum ar fi împrumutul Casa Mea (dobândă fixă pe 3 ani, pornind de la 5,25%).

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI