TIOR

BCR sprijina firmele nou infiintate printr-o oferta de costuri pe 12 luni

BCR sprijina firmele nou infiintate printr-o oferta de costuri pe 12 luni“BCR sprijină firmele nou înfiinţate printr-o ofertă specială de costuri pentru primele 12 luni de la începerea efectivă a activităţii”, anunţă cea mai mare bancă din România într-un comunicat de presă. Instituţia percepe comision zero de la start-up-uri pe o perioadă de un an la mai multe operaţiuni bancare.


BCR încurajează companiile aflate la început de drum printr-o serie de măsuri bine venite. Banca percepe comision zero la următoarele operaţiuni:


- deschiderea şi administrarea lunară a contului


- administrarea cardului de debit în lei


- administrarea serviciului de internet banking - Click/Business 24 Banking BCR


- tranzacţiile în lei domestice prin Click 24 Banking BCR, cu excepţia comisioanelor TransFond/BNR


- serviciul BCR SMS Alert


- încasările prin ordine de plată


„Companiile start-up au nevoie de susţinere în prima perioadă a existenţei lor comerciale. Oferta BCR este cea mai avantajoasă din piaţă şi dovedeşte că susţinem acest sector şi ne dorim să contribuim la dezvoltarea sa. Pentru că ştim că afacerile nu încep din prima zi de constituire a companiei, la BCR cele 12 luni de comisioane 0 se scurg de la momentul în care clienţii îşi încep efectiv activitatea cu noi. Pentru firmele non-clienţi BCR, cu o vechime mai mare de 12 luni, care îşi doresc să testeze relaţia cu BCR, banca oferă comisioane ZERO pentru o perioadă de 3 luni de zile”, este mesajul Magdei Săndulescu, Director Executiv Managementul Segmentelor Retail de la BCR.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI