TIOR

BCR scade din nou costurile creditelor de nevoi personale

BCR scade din nou costurile creditelor de nevoi personaleBCR scade din nou costurile creditelor de nevoi personale. Pentru creditele acordate pe maximum 3 ani dobânda fixă este de 8,5% pe an, iar pentru creditele acordate pe o perioadă de 5 ani dobânda fixă este de 9% pe an.

 

În perioada 10 martie – 3 mai 2015, clienţii BCR care solicită credite noi sau îşi refinanțează la BCR creditele de nevoi personale vor beneficia de oferta specială a băncii. Pentru împrumuturile acordate pe maximum 3 ani dobânda fixă este de 8,5% pe an, iar pentru creditele acordate pe o perioadă de 5 ani dobânda fixă este de 9% pe an. De asemenea, comisioanele de analiză şi administrare ale creditelor sunt 0, iar asigurarea de viaţă este gratuită.

 

În plus, clienţii pot beneficia de o dobândă de 0,1%, în cazul în care depun o cerere de credit de nevoi personale în fiecare zi de vineri din perioada promoţională, între orele 13 30 – 15 30, în agenţiile băncii din oraşele Arad, Cluj Napoca, Timişoara, Craiova, Sibiu, Braşov, Piteşti, Ploieşti, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti.

 

Pentru a primi un credit Divers BCR, de nevoi personale fără garanţii, banca solicită 3 acte: adeverinţă de salariu, fişă fiscală/formular BCR şi factură de utilităţi sau talonul de pensie.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI