TIOR

BCR scade avansul pentru creditul ”Casa mea”

avans-credit-bcrBanca Comercială Română (BCR) scade de mâine, 2 august, avansul pentru creditul Casa Mea, în cazul în care se aduc în garanție imobile situate în anumite zone din țară.

Astfel, în Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galati, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare sau București, avansul minim dat de cel care vrea un credit va fi de 25%. Valoarea împrumutului în acest caz este de maxim 75%, iar valoarea imobilului ce constituie ipoteca imobiliară va reprezenta, raportat la valoarea totală a creditului, minim 133%.

Pe de altă parte, pentru zonele care nu sunt prezente în lista de mai sus, avansul va rămâne de 35%, iar valoarea împrumutului va fi de maxim 65%.

De reținut este faptul că noul avans va fi aplicat pentru creditele care vor fi făcute începând cu ziua de mâine, cele vechi vor rămâne în condițiile stabilite anterior. Mai mult decât atât, avansul nu se aplică pentru programul Prima Casă.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI