TIOR

BCR ofera dobanda fixa pe 3 sau 5 ani la creditele imobiliare

BCR ofera dobanda fixa pe 3 sau 5 ani la creditele imobiliareBCR oferă dobândă fixă pe 3 sau 5 ani şi la creditele imobiliare şi ipotecare în lei. În funcţie de opţiunea fiecărui client în parte, dobânda fixă este de 5,25% în primii 3 sau 5 ani.

 

BCR intră în rândul băncilor europene care oferă credite imobiliare cu dobândă fixă pentru perioade de 3 sau 5 ani. Dobânda fixă este de 5,25%, iar comisionul de analiză al creditelor este 0, conform unui comunicat de presă al băncii.

 

În România, creditele imobiliare cu dobânzi fixe pe perioade de 3 şi 5 ani lipsesc aproape cu desăvârşire, însă în ţările din Europa Centrală şi de Vest ele sunt la ordinea zilei.

 

Despre creditul imobiliar cu dobândă fixă pe 3 sau 5 ani, de la BCR

 

După expirarea perioadei de 3 sau 5 ani de dobândă fixă a creditului imobiliar de la BCR, clienţii vor plăti dobânzi variabile. Cei care-şi încasează veniturile la banca vor achita o marjă fixă de 2,1%, în afară de valoarea Robor-ului la 3 luni. Ceilalţi vor trebui să plătească o marjă fixă mai mare cu 0,5%.


Exemplu de calcul pentru un credit imobiliar cu dobânda fixă pe 5 ani

 

BCR a oferit şi un exemplu de credit ipotecar cu dobândă fixă pe 5 ani ani. În primele 60 de luni, o persoană care a cumpărat un împrumut de 150.000 de lei, pe 30 de ani, va achita 828 de lei lunar. După primii 5 ani, dobânda fixă va urca până la 5,53%, iar rata va deveni 851 lei/lunar. La finalul creditului, clientul va fi plătit 305.387 de lei.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI