TIOR

BCR ofera credite fara garantii pentru fermieri

BCR ofera credite fara garantii pentru fermieriBCR, cea mai mare bancă din România după active, oferă fermierilor credite în avans, de până la 90% din valoarea subvenţiilor pe care le vor încasa de la APIA. Rambursarea creditelor se poate face într-o singură rată, la data scadenţei.

 

Subvenţiile pentru creditele fermierilor se acordă în cadrul Schemei de plata unică pe suprafaţă. Dobânzile sunt formate din indicatorul ROBOR la 6 luni şi marje de maximum 4%. Comisionul perceput de bancă este de maximum 1%, astfel încât condițiile de creditare sunt excelente.

 

De asemenea, BCR a redus termenul de acordare al sumelor pentru credite, la cel mult 3 zile lucrătoare de la depunerea documentaţiei. În plus, fermierii nu mai trebuie să prezinte garanţii suplimentare pentru împrumuturile mai mici de 300.000 de lei.

 

Cine poate accesa un astfel de credit de la BCR?

 

BCR poate oferi aceste credite persoanelor fizice autorizate, persoanelor juridice sau producătorilor agricoli care au Adeverinţă de înregistrare fermier de la APIA. Astfel, beneficiarii de subvenţii APIA pot merge la orice sucursală BCR pentru a primi un credit.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI