TIOR

BCR ofera clientilor o solutie excelenta de refinantare credite

BCR ofera clientilor o solutie excelenta de refinantare crediteBCR oferă clienţilor o soluţie excelentă de refinanţare pentru creditele de la alte bănci. Dobânda fixă începe de la 9% pe an, iar comisioanele de analiză şi administrare sunt zero. De asemenea, clienţii primesc gratuit asigurarea de viaţă.

 

Cea mai mare bancă din România după active, BCR, promovează oferta sa de refinanţare a creditelor. Pe lângă dobânda fixă foarte mică, de la 9% pe an, banca renunţă la comisioanele de analiză şi administrare a creditelor. În plus, pot fi refinanțate toate tipurile de credite, inclusiv cardurile de credit şi facilităţile de descoperit de cont, cu ajutorul împrumuturile Divers BCR.

 

BCR prelungeşte oferta pentru creditele de nevoi personale

 

BCR a prelungit, de asemenea, oferta sa pentru creditele de nevoi personale. Astfel, până la 30 iunie 2015, banca vinde aceste împrumuturi la un cost al dobânzilor care porneşte de la 8,5% pe an, pentru creditele pe 3 ani, respectiv 9% pe an, pentru creditele pe 5 ani. Comisioanele de analiză şi administrare cont sunt zero, iar BCR oferă gratuit asigurarea de viaţă.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI