TIOR

BCR lanseaza o noua versiune a site-ului sau

BCR lanseaza o noua versiune a site-ului sauBCR a lansat miercuri, 13 ianuarie 2016, o nouă versiune a site-ului său. Într-un comunicat de presă, banca anunţă că noul site beneficiază de cele mai avansate sisteme de administrare a conţinutului, iar utilizatorii se vor putea bucura de un design mai prietenos, cu servicii şi produse mai uşor de accesat.

Noul site al celei mai mari bănci din România după numărul de active, BCR, este optimizat pentru toate dispozitivele, inclusiv telefon şi tabletă. De asemenea, cu ajutorul unei noi funcţii, acesta poate indică locaţia tuturor bancomatelor şi sucursalelor BCR din apropiere de adresa fizică a utiliatorilor

Obiectivul BCR referitor la noul sau site este transformarea acestuia într-un canal performant de vânzare, potrivit lui Cristian Mustaţă, Şef Departament Strategie Digitală, din cadrul băncii. „Am început prin regândirea întregului conţinut referitor la serviciile şi produsele noastre, astfel încât să fie mai relevant pentru clienţii noştri şi mai simplu de înţeles. Cu alte cuvinte, am tradus banking-ul pe înţelesul tuturor. Am integrat website-ul dedicat produselor digitale (www.24banking.ro) în noul www.bcr.ro şi am creat o secţiune “Help Center” în care încercăm să oferim răspunsuri clare celor mai frecvente întrebări primite până acum. De asemenea, clienţii pot cauta ceea ce îi interesează folosind direct secţiunea de “Căutare” care funcţionează predictiv”, a declarat acesta în comunicatul de presă.

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI