TIOR

BCR lanseaza o noua aplicatie pentru smartphone si tableta

BCR lanseaza o noua aplicatie pentru smartphone si tabletaBCR lansează o nou aplicaţie pentru smartphone şi tablete cu sisteme de operare iOS şi Android: Asistentul Financiar Mobile. Din data de 5 decembrie 2014, aplicaţia este disponibilă gratuit, din Appstore şi Google Play.

 

După Touch 24 banking BCR şi eToken BCR, cea mai mare instituţie de creditare din România lansează şi Asistentul Financiar, o nouă aplicaţie pentru dispozitivele mobile: “Odată cu lansarea aplicatei Asistentului Financiar BCR pentru mobil, le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a avea un „bancher personal“ în buzunar 24/7 şi o perspectivă completă asupra veniturilor lunare, a apetitului personal de consum şi nu în ultimul rând de a îi ajută să gestioneze în mod eficient finanţele personale. Această aplicaţie este gratuită pentru toţi utilizatorii serviciului 24 Banking BCR şi permite clienţilor noştri să beneficieze de cele mai bune servicii utilizând fie un smartphone, fie o tabletă”, au declarat reprezentanţii BCR.

 

Cu ajutorul aplicaţiei Asistentul Financiar Mobile, clienţii băncii îşi pot clasifica toate veniturile şi cheltuielile, îşi pot planifica şi administra bugetele personale, atât pe termen scurt şi mediu, cât şi pe termen lung.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI