TIOR

BCR ieftineste creditele in lei

BCR ieftineste creditele in leiBCR, cea mai mare bancă din România după numărul de active, ieftineşte creditele în lei, începând cu 20 ianuarie 2014. Astfel, creditele ipotecare şi creditele negarantate se ieftinesc cu peste 1%, în vreme ce creditele Prima Casă vor beneficia de dobânzi ce pornesc de la 4,44%!

 

Banca Comercială Română da tonul reducerilor creditelor în lei. Pentru creditele ipotecare cu dobândă fixă, instituţia oferă, începând cu 20 ianuarie 2014, dobânzi cu 1% mai mici, de doar 5,25%, de la 6,25%. Oferta este valabilă pentru clienţii care primesc salariul în cont BCR. De asemenea, în cazul creditelor cu dobândă variabilă, marja va fi redusă cu 0,4%, astfel că dobânda va porni de la 5,49%.

 

Creditele Prima Casă de la BCR se ieftinesc semnificativ

 

Prin majorarea bonusului de dobândă, de la 0,2% până la 0,5%, pentru clienţii care-şi primesc sau vor primi salariile în cont BCR, creditele Prima Casă se vor ieftini, de asemenea. Ca urmare a reducerilor dobânzii de politică monetară şi a indicatorilor ROBOR, dobânzile pentru aceste împrumuturi vor porni de la doar 4,44%!

 

Şi creditele de nevoi personale de la BCR vor avea dobânzi mai mici!

 

Pentru creditele de nevoi personale Divers BCR, noile dobânzi se vor încadra între 8,6% şi 9,9% pe an. Conform estimărilor oficialilor băncii, 80% dintre clienţii instituţiei vor avea acces la împrumuturi cu dobânzi de sub 10% pe an.

 

Sursa foto: capital.ro

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI