BCR continua oferta pentru depozitele la 3 luni

11-05-2014 / Blog credite imobiliare

BCR continua oferta pentru depozitele la 3 luniBCR prelungeşte oferta de 3,75% pe an la dobânzile pentru depozitele bancare la 3 luni constituite din fonduri noi până la sfârşitul lunii mai. Această ofertă de dobândă este valabilă până la prima scadenţă.

 

BCR continuă oferta pentru depozitele bancare la 3 luni. Clienţii care vor să economisească beneficiază până la finalul lunii mai de o dobândă de 3,75% pe an, valabilă până la prima scadenţă. După aceasta, dobânda va coborî până la 2,7% pe an, în cazul sumelor de maximum 20.000 de lei. Oferta se aplică doar pentru sumele noi de bani depuse.

 

Potrivit declaraţiilor oficialilor BCR, prin această măsură banca doreşte să testeze piaţă depozitelor. În funcţie de interesul manifestat de către clienţi, BCR va decide dacă va continua politica de oferte atractive pentru dobânzile la depozite.

 

În afară de BCR, şi alte bănci precum Alpha Bank, Piraeus Bank, Banca Românească sau Banca Carpatica au oferte de dobânzi foarte bune la depozitele bancare la 3 luni. Rata medie pentru depozitele bancare în lei este de 2,6% pe an, însă noile măsuri luate de către instituţiile de creditare din România ar putea avea un impact pozitiv şi am putea observa şi în continuare creşteri ale dobânzilor la economii.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.