TIOR

BCR cauta un nou sediu intr-o cladire de birouri din Capitala

BCR cauta un nou sediu intr-o cladire de birouri din CapitalaBCR vrea să închirieze un spaţiu de birouri de cel mult 15.000 de metri pătraţi, pentru a-şi muta o parte dintre departamente şi subsidiara BCR Pensii. Cea mai mare bancă din România s-a orientat către piaţa de birouri din Bucureşti. Într-o prima fază, BCR vrea să închirieze un spaţiu de maximum 5.000 de metri pătraţi.

 

BCR intenţionează să închirieze până la 15.000 de metri pătraţi de spaţii birouri în Bucureşti, pentru a-şi mută o parte dintre departamente şi subsidiara BCR Pensii. După ce îşi va selecta brokerii care o va ajută să analizeze piaţa de birouri din Capitală, BCR va închiria, în prima fază, un spaţiu de maximum 5.000 de metri pătraţi, dupa care se va orienta spre noi extinderi.

 

Acum, partea de management a BCR şi cele mai multe operaţiuni se desfăşoară în clădirea de birouri Bucharest Financial Plaza, de pe Calea Victoriei, care a fost în trecut sediul Bancorex. De asemenea, BCR mai are sedii şi în clădirea America House, în palatul din Piaţa Universităţii şi într-o clădire de birouri din Băneasa.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI!

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI