TIOR

BCR BpL scade cu 4 procente dobanzile pentru creditele fara ipoteca

BCR BpL scade cu 4 procente dobanzile pentru creditele fara ipotecaBCR Banca pentru Locuinţe a redus cu 4% dobânzile la creditele intermediare în lei fără ipotecă, de la 11% pe an la 7% pe an. Dobânzile sunt fixe pe toată durata creditării, iar oferta a intrat în vigoare după 2 decembrie 2015.

 

În condiţiile de piaţă actuale, venim în întâmpinarea clienţilor care doresc să investească în domeniul locativ cu o reducere de dobândă importantă – la creditele intermediare fără ipotecă imobiliară dobânda se reduce de la 11% p.a. la 7% p.a. dobânda fixă pe toată perioada creditului. Creditele cu dobândă redusă vor putea fi contractate atât de clienţii existenţi în portofoliul BCR Banca pentru Locuinţe, cât şi de clienţii noi, care doresc să îşi construieasca o casă, să-şi cumpere o locuinţă sau un teren, să îşi renoveze sau să îşi modernizeze locuinţele”, a declarat Carmen Schuster, Preşedintele BCR Banca pentru Locuinţe.

 

Care sunt avantajele produselor de economisire-creditare?

 

Produsele de economisire-creditare nu sunt afectate de riscurile valutare şi de riscurile de creştere a dobânzii. Acestea sunt acordate doar în lei şi au dobânde fixe până la finalul creditării, aşa că fiecare client ştie exact cât are de plătit la ratele lunare.

 

BCR Banca pentru Locuinţe nu percepe comision la acordarea creditelor şi la rambursarea anticipată, la fel ca şi în cazul comisionului de analiză. De asemenea, clienţii primesc asigurare de viaţă gratuită.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI