TIOR

BCR Banca pentru Locuinte merge din bine in mai bine

BCR Banca pentru Locuinte merge din bine in mai bineBCR Banca pentru Locuinţe anunţă rezultate excelente după primele 9 luni ale anului 2014. Portofoliul de credite al instituţiei a crescut cu 43% în perioada ianuarie-septembrie 2014, comparativ cu aceeaşi perioadă de anul trecut.

 

BCR Banca pentru Locuinţe a avut o creştere de 43% a portofoliului de credite după primele 3 trimestre ale anului 2014. Valoarea contractelor încheiate în această perioadă a fost de peste 2,16 milioane de lei. BCR Banca pentru Locuinţe are aproape 360.000 de clienţi, care au economisit în total 2,1 miliarde de lei.

 

Clienţii care aleg BCR Banca pentru Locuinţe beneficiază de o dobândă fixă în etapă de economisire (2%), după care, imediat de la repartizarea contractului, vor achita o dobândă de 5% în timpul creditării. Banca oferă finanţări anticipate şi intermediare cu dobândă fixă de 4,44%.

 

BCR Banca pentru Locuinţe îi scuteşte pe clienţi de comisioanele de analiză ale creditelor şi de evaluare a imobilelor aduse în garanţie. De asemenea, asigurarea de viaţă se face gratuit.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI