TIOR

BCR, banca numarul 1 pentru romani

BCR, banca numarul 1 pentru romaniBCR continuă să fie prima opţiune a românilor care vor să-şi ia credite de locuinţe. Potrivit studiului imobiliar ImoResearch, realizat de compania ElQual la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro, 33% dintre persoanele intervievate au ales BCR că opţiune principala de finanţare.

33% dintre românii care au participat la studiul imobiliar ImoResearch, desfăşurat la Târgul Naţional Imobiliar, ediţia aprilie 2016, au declarat că BCR este banca la care ar merge pentru a-şi lua credite de locuinţe. Astfel, se păstrează aceeaşi preferinţă ca şi la studiile anterioare ImoResearch, din anii 2013, 2014 şi 2015.

ING Bank, ocupanta surprinzătoare a locului al doilea

ING Bank este ocupanta surprinzătoare a locului al doilea în topul preferinţelor românilor care vor să-şi cumpere locuinţe. 19% dintre participanţii la studiul ImoResearch au optat pentru ING.

BRD, cea de-a două banca din ţară după numărul de active, se află pe locul al treilea, la distanţă mare însă de ING, cu doar 5% dintre preferinţe, la fel că Banca Transilvania şi Raiffeisen Bank.

Alte opţiuni ale românilor care au participat la studiul ImoResearch au fost pentru Garanti Bank, UniCredit, CEC Bank sau Piraeus Bank, toate însumând un procent de 24%, în timp ce 10% dintre intervievaţi nu au menţionat ce banca ar alege pentru credite.

Citește și despre suplimentarea plafonului băncilor pentru Prima Casă.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI