TIOR

BCR - avans minim de 25% pentru inca 22 localitati noi

BCR -  avans minim de 25% pentru inca 22 localitati noiÎncepand de luni, 29 august, Banca Comercială Română - BCR adaugă încă 22 de localități noi în lista localităților în care sunt situate imobilele aduse drept garanție la creditul Casa mea pentru care avansul minim va fi de numai 25% - LTV maxim 75%, pentru perioada de creditare de maxim 25 ani, se arată într-o informare transmisă de bancă.

Mai mult decât atât, avansul minim de 15% (LTV maxim 85%) se va acorda numai în cazul în care sunt îndeplinite cumulativ următoarele două condiții: imobilul ce constituie garanția creditului se află în oricare din cele 42 de localități din listă și perioada de acordare a creditului este de maxim 20 de ani (inclusiv).

Iată în tabelul de mai jos valoarea avansului minim în funcție de localitate, județ, LTV și perioada de creditare.

BCR -  avans minim de 25% pentru inca 22 localitati noi

Ce este LTV? Acesta este raportul dintre suma împrumutului la valoarea de origine. De exemplu, o casa cu o ipotecă de 80.000 lei, care este în valoare de 100.000 lei are LTV de 80%.

Pentru imobilele situate în altă localitate care nu este prezentă în tabelul de mai sus, avansul minim se menține în continuare la valoarea de 35%, valoarea LTV fiind de maxim 65%, indiferent de perioada de acordare a creditului.

De reținut este faptul că noile modificări vor fi valabile pentru creditele care încep cu ziua de luni, cele vechi vor rămâne în condițiile stabilite anterior. Modificările nu se aplică pentru programul Prima Casă.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI