TIOR

BCR are la dispozitie garantii de 263 de milioane de lei pentru IMM-uri

BCR are la dispozitie garantii de 263 de milioane de lei pentru IMM-uriBCR are la dispoziţie garanţii de 263 de milioane de lei pentru IMM-uri. Cu ajutorul programului de Stat pentru susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii, banca poate acorda credite de 526 de milioane de lei.


Fiecare firmă interesată de un credit pentru finanţarea capitalului de lucru pot lua credite de cel mult 5 milioane de lei, care se acordă pe o perioada de 24 de luni (cu posibilitate de prelungire cu încă 12 luni).


Prin intermediul Ministerul Finanţelor Publice, Statul garantează 50% din valoarea fiecărei finanţări, însă fără dobânzi şi comisioane.Cum se calculează ratele creditelor


Creditele se calculează în funcţie de dobânda ROBOR la 3 luni, la care se adaugă o marjă de 2,5% pe an (model similar cu programul Prima Casă, pentru locuințe). Comisionul la acordare este de maximum 0,7% pe an. După cum am spus, perioada de creditare este de cel mult 24 de ani, putând fi prelungită cu încă 12 luni.


La programul de creditare pentru IMM-uri, în afară de BCR, mai participa alte câteva zeci de instituţii de creditare. De curând s-au acordat şi primele garanţii, cele mai multe în judeţele din afară Bucureştiului.

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI