TIOR

BCR a redus la 3% dobanda la depozitele in lei pe o luna

BCR a redus la 3% dobanda la depozitele in lei pe o lunaCea mai mare bancă din România, BCR, a redus dobânda la depozitele în lei pe o lună. Aceasta a ajuns astfel la 3%. În urmă cu puțin timp, BCR scăzuse avansul până la 15% pentru creditele imobiliare și ipotecare în lei.

 

Scăderi și pentru depozitele de până la un an, la BCR

 

Pe lângă reducerea până la 3% a dobânzilor pentru depozitele în lei pe o lună, BCR a scăzut și dobânzile la depozitele de până la un an, inclusiv. Dobânzile pentru acestea se situează sub valoarea de 4%. Există o excepție: depunerile mai mari de 100.000 de lei, pentru care se aplică o dobândă de 4%, pentru contracte pe un an.

 

Avantajele creditelor imobiliare și ipotecare BCR în lei

 

Creditele imobiliare și ipotecare în lei de la BCR beneficiaza de noi avantaje.  Pentru un avans minim de 15% (redus de la 25%) și o dobândă fixă de 6,25% pe an (timp de trei ani), îți poti lua un credit de la cea mai mare bancă din România. Oferta prezentată mai sus este valabilă pentru cei care primesc salariul în cont BCR. Pentru celelalte persoane, dobânda fixă este de 6,75% pe an (timp de trei ani).

 

Pentru cei care aleg o dobândă variabilă, creditele Casa Mea BCR în lei beneficiază de un indice ROBOR 6 luni +1,9% pe an (în cazul clienților care primesc salariul în cont BCR), sau de ROBOR 6 luni +2,4% pe an (pentru clienții care nu primesc salariul în cont BCR).

 

Măsurile luate de către BCR au ca scop reducerea dobânzilor la creditele în moneda națională. În prezent, creditarea în euro este mult mai accesibilă românilor, însă situația pare să se mai schimbe. Trecerea Programului Prima Casă doar în lei și reducerea dobânzii-cheie de către BNR până la 4,5% sunt semne încurajatoare pentru creditarea în lei.

 

Sursa foto: finantistii.ro

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI