TIOR

BCR a ieftinit inca o data ipotecarele in lei cu dobanda fixa

BCR a ieftinit inca o data ipotecarele in lei cu dobanda fixaBCR a ieftinit încă o dată ipotecarele în lei cu dobândă fixă. De la începutul lunii mai, credite Casa Mea au dobânzi fixe de 4,95% pe an în primii 5 ani, după care dobânzile devin variabile, de 4,65% pe an.

 

BCR aduce costurile creditelor ipotecare în lei cu dobândă fixă la noi minime. Împrumuturile cu dobânzi fixe pe 5 ani au costuri de 4,95%, după care dobânzile coboară la 4,65%. Pentru creditele ipotecare Casa Mea în lei cu dobânda fixă pe 10 ani, costul scade până la 5,45%/an, după care dobânda devine variabilă, de 4,65% pe an.

 

BCR nu percepe comisioane lunare. De asemenea, comisionul de analiză al dosarului de credit practicat de banca este ZERO. Pentru clienţii care nu au cont de salariu/pensie la BCR dobânda la creditele ipotecare este mai mare cu doar 0,2%.

 

Resursele financiare solide şi lichiditatea excelenţă a BCR ne-au permis să continuăm reducerea dobânzilor la creditele ipotecare în lei, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor cu una dintre cele mai bune oferte. Am coborât sub pragul psihologic de 5% / an pentru ofertele cu dobândă fixă în primii 5 ani şi sub 5.5% / an pentru ofertele cu dobândă fixă în primii 10 ani. În acest moment, dobânzile fixe ale creditelor ipotecare BCR reprezintă o competiţie serioasă pentru toate ofertele disponibile în piaţă. În plus oferta de rată fixă lunară asigura un control total asupra cheltuielilor lunare cu creditul, ceea ce reprezintă un element esenţial în luarea unei decizii corecte“, a spus Dana Demetrian, Vicepreşedinte Retail & Private Banking al BCR.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI