TIOR

BCR a anuntat crestere de 70% la creditele de nevoi personale

BCR a anuntat crestere de 70% la creditele de nevoi personaleBCR a acordat în perioada ianuarie-mai 2014 un număr de 65.000 de credite negarantate, mai multe cu aproximativ 70% faţă de aceeaşi perioada de anul trecut. Cele mai multe credite acordate au fost cele de nevoi personale.

 

BCR a acordat cu 70% mai multe credite de nevoi personale în primele 5 luni ale anului 204, comparativ cu primele 5 luni de anul trecut. De asemenea, şi valoarea medie a creditului de nevoi personale s-a majorat cu mai bine de 30%.

 

Andrew Gerber, Director Produse Retail la BCR s-a declarat optimist cu privire la creşterea şi mai mare a creditelor de consum. Acesta a spus că tot mai mulţi clienţi îşi mută creditele de la BCR la alte bănci, datorită ofertelor foarte bune ale instituţiei.

 

Românii au început să cumpere credite de nevoi personale pentru a-şi achiziţiona dispozitive noi, precum tablete, laptop-uri şi telefoane mobile performanţe. În plus, aceştia se împrumută la bănci şi pentru renovări ale locuinţelor, pentru achiziţa de suprafeţe mai mici de terenuri sau pentru vacanţe şi studii.

 

Până la data de 30.06.2014, BCR a prelungit campania de promovare a creditelor de nevoi personale. Acestea au o dobândă de 8,5% pe an (DAE de 10,08%).

 

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI