TIOR

BCE vrea sa reduca si mai mult costurile creditelor in euro

BCE vrea sa reduca si mai mult costurile creditelor in euroBCE vrea să reducă şi mai mult costurile creditelor în euro. Guvernatorul Băncii Centrale Europene, a anunţat că se pregătesc noi măsuri de stimulare a creditării în euro, pentru a se evita problemele prin care trece economia din Japonia. Deja dobânzile pentru împrumuturile în moneda Uniunii Europene sunt la minimele istorice, iar noi tăieri de costuri ar însemna un impuls dat creditării.

 

Deşi dobânda-cheie a BCE se află la cea mai mică valoare din istorie, de 0,25%, guvernatorul Mario Draghi vrea să ieftinească şi mai mult împrumuturile în euro, prin noi măsuri. „ Banca Centrală Europeană cunoaşte evoluţiile economiei Japoniei şi, în graniţele atribuţiilor sale, va folosi toate instrumentele pe care le are la dispoziţie pentru a asigura stabilitatea preţurilor”, a declarat acesta, în legătură cu problemele pe care le are statul nipon de 10 ani încoace.

 

În prezent, Banca Centrală Europeană lucrează la măsuri pentru a continuă să impulsioneze creditarea în euro, primele informaţii oficiale urmând să fie făcute publice până la sfârşitul acestui an.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI!

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI