TIOR

Bank Leumi sustine IMM-urile, lanseaza un credit fara comisioane

Bank Leumi sustine IMM-urile, lanseaza un credit fara comisioaneBank Leumi oferă IMM-urilor din România o soluţie de împrumut fără comisioane. Creditul are o dobândă fixă de 8% pe an, iar companiile pot solicita până la 400.000 de lei pentru finanţarea cheltuielilor.

 

Se pare că segmentul IMM-urilor capătă importanța cuvenită în ultimul timp şi în România. După noua “găselniţă” a Guvernului (Programul Prima Casă adaptat întreprinderilor mici şi mijlocii), băncile din ţara noastră au început să introducă în oferta lor credite pentru IMM-uri.

 

Bank Leumi face parte din categoria instituţiilor financiare numite mai sus. Banca a lansat un credit special pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Avantajele acestuia sunt dobânda de doar 8% şi procedura foarte simplă pentru acordare: în cel mult 24 de ore de la solicitare companiile primesc răspunsul.

 

Creditele se acordă pe o perioadă de cel mult 12 luni, însă termenul se poate prelungi ulterior.

 

IMM-urile eligibile pentru creditul de la Bank Leumi sunt cele care se află pe piaţă de cel puţin 2 ani.

 

“Produsul îmbină două caracteristici esenţiale - transparenţă şi simplitate. Transparenţă pentru că singurul cost al liniei este dobânda fixă de 8% pe an. Simplitate deoarece clienţii îşi pot planifică cu uşurinţă fluxurile financiare, ştiind de la bun început valoarea dobânzii de plătit”, a declarat Dragoş Alexandru, directorul Diviziei Comercial al băncii, într-un comunicat de presă.

Elvila
TIOR

903.75 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI