TIOR

Bancpost pregateste un nou canal de distributie – agenti de vanzari directe

Bancpost pregateste un nou canal de distributie – agenti de vanzari directePână la sfârşitul anului 2013, Bancpost va lansa un nou canal de distribuţie: o reţea de agenţi de vânzări directe. Astfel, clienţii vor putea beneficia de toate ofertele Bancpost în locurile unde doresc, nefiind nevoie să se mai prezinte la o sucursală bancară.


Conform estimărilor, prima echipă de vânzări directe a Bancpost va intra în activitate la sfârşitul anului 2013, în Bucureşti. De-a lungul anului 2014, reţeaua se va extinde în întreaga ţară, scopul final fiind acela de a avea 200 de agenţi, în cele mai importante oraşe ale României. Important de ştiut este că reţeaua de agenţi de vânzări directe se va concentra pe credite de consum şi pe carduri.


„Rețeaua AVD completează restul canalelor de distribuție care oferă acces de la distanță la serviciile Bancpost: Fastbanking (Internet Banking), rețelele de ATM-uri și de APS-uri (Expresul de Plăți)” se arată într-un comunicat de presă.

 

Noi facilităţi pentru clienţii Bancpost


Potrivit informaţiilor de la Bancpost, în primul trimestru din 2014 va fi lansat serviciul de Mobile Banking, pentru telefoanele mobile. De asemenea, vor fi incluse şi noi facilităţi de plată în sistemul de APS-uri.

 

Despre Bancpost


Bancpost este o bancă ce are o vechime de 22 de ani în România. Instituţia deserveşte peste 1 milion de clienţi şi are deschise peste 570 de ATM-uri, 8.100 de POS-uri şi 260 de APS-uri.

 

Sursa foto: bancherul.ro

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI