TIOR

Bancile romanesti care vand credite fara adeverinta de venit

Bancile romanesti care vand credite fara adeverinta de venit3 bănci din România acordă din această toamnă credite fără să mai solicite adeverinţe de venit. Acest lucru este posibil datorită parteneriatului cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Băncile au astfel ocazia să verifice direct la ANAF situaţia fiecărui client în parte înainte să accepte împrumutul.

 

CEC Bank, ING Bank şi Banca Românească au în oferte credite rapide, care nu necesită prezentarea adeverinţelor de venit. Spre exemplu, ING Bank promovează credite de nevoi personale, cu valori între 2.000 şi 90.000 lei, pe 5 ani, cu dobânzi fixe cuprinse între 8,95% (pentru clienţii care primesc veniturile în conturile băncile) şi 10,45% pe an. Banca percepe comision de analiză pentru dosarele de credit (în valoare de 105 lei) şi comision de administrare (1% din totalul sumei împrumutate).

 

Banca Românească vinde credite de nevoi personale fără ipotecă, ale căror dobânzi sunt de 8,92% pe an. Românii pot lua astfel de împrumuturi cu sume cuprinse între 1.000 şi 80.000 lei, pe 5 ani.

 

Oferte de credite rapide, doar cu buletinul, sunt promovate şi de CEC Bank. Cei care aleg aceste produse, alături de carduri de credit, vor plăti dobânzi cu 0,5% mai mici decât la pachetele de creditare standard.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI