Bancile europene vand credite neperformante de 1,72 miliarde de dolari!

31-08-2014 / Blog credite imobiliare

Bancile europene vand credite neperformante de 1,72 miliarde de dolari!Băncile europene se pregătesc de primenirea de toamnă. Acestea vor să vândă credite neperformante în valoare de 1,72 miliarde de dolari, un lucru benefic pentru redresarea economiei.

 

23 dintre cele mai mari bănci din Europa scot la vânzare credite neperformante de 1,72 miliarde de dolari. Dintre acestea, Barclays, UniCredit SpA şi Credit Suisse au cea mai bogată ofertă de active nerentabile şi şi-au înfiinţat chiar şi divizii specializate pentru a-şi curața bilanţurile. De altfel, faţă de sfârşitul anului 2013 instituţiile de creditare din Europa vor să scape de neperformante cu 65% mai numeroase că şi volum. În decembrie, nivelul creditelor neperformante era de 1.040 de miliarde de dolari.

 

Decizia celor mai mari bănci europene de a vinde şi mai multe credite neperformante este văzută cu ochi buni de către investitori. Aceştia sunt dispuşi să plătească mai mult la licitaţiile de active imobiliare decât erau dispuşi în trecut.

 

Şi în România câteva dintre cele mai mari bănci, precum BCR, BRD, Volksbank sau Banca Transilvania au anunţat că au la vânzare credite neperformante.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.