TIOR

Banci Romania – statisticile primului trimestru din 2015

Banci Romania – statisticile primului trimestru din 2015Băncile din România au avut un profit de 800 milioane de lei la sfârşitul primului trimestru al anului 2015, în creştere faţă de ultimele luni. De asemenea, luna aprilie a confirmat această tendinţă a sistemului de bănci din România.

 

Pentru cele mai multe bănci din România acum este momentul să reia creditarea. Rată de solvabilitate a sistemului de bănci din România este în creştere, iar singura opţiune a instituţiilor de creditare este să înceapă să vândă din nou împrumuturi la fel cum o făceau înainte de criza economică.

 

Cele mai mari bănci din ţară, BRD, BCR şi Banca Transilvania, au avut un profit de 630 milioane de lei, acoperind trei sferturi din profitul general al băncilor din România.

 

După primele 3 luni ale anului 2015, soldul de credite ale băncilor din România era de 210 miliarde lei, mai redus cu 3% faţă de primul trimestru al anului 2014. Totuşi, dacă previziunile analiştilor economici se vor adeveri, atunci în următoarele luni vom asista la o creştere a creditării.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI