TIOR

Banca Transilvania si-a deschis a treia sucursala din Italia

Banca Transilvania si-a deschis a treia sucursala din ItaliaBanca Transilvania şi-a deschis a treia sucursală din Italia. Sediul instituţiei este în Roma. Banca Transilvania este singura bancă din România cu sucursale în Italia.

Banca Transilvania, a treia instituţie de creditare din România după numărul de active, tocmai a inaugurat sediul sau numărul 3 din capitala Italiei, Roma. Banca deserveşte peste 3.500 de românii stabiliţi în Italia.

Banca oferă numeroase produse şi servicii pentru persoanele fizice, cât şi pentru persoanele juridice. Cele mai populare dintre acestea sunt transferurile de bani către România şi creditele pentru achiziţia de imobile în România. De altfel, nu doar românii din Italia îşi doresc tot mai mult să se întoarcă în ţara natală, unde îşi cumpără locuinţe noi, ci şi cei din Marea Britanie sunt tot mai atraşi de mirajul patriei proprii.

Rezultate excelente pentru Banca Transilvania în primul trimestru din 2016

În primul trimestru al anului 2016, Banca Transilvania a avut venituri operaţionale de 599,1 milioane lei, cu 10,7% mai mult decât în aceeaşi perioadă a lui 2015. De asemenea, profitul net al instituţiei s-a dublat, până la 228,5 milioane lei.

Banca Transilvania a vândut 35.000 credite noi în primul trimestru al anului 2016, informează instituţia printr-un comunicat de presă. Cele peste 35.000 credite noi acordate de Banca Transilvania în primul trimestru al anului 2016 au avut o valoare total de aproximativ 1.377 milioane lei, o sumă impresionantă pentru o perioada aşa de scurtă. Atât companiile, cât şi persoanele fizice au beneficiat de credite de la Banca Transilvania. De asemenea, sectorul IMM-urilor a beneficiat de peste 4.000 de finanțări de la Banca Transilvania.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI