Banca Transilvania ofera refinantari pentru creditele de la alte banci

18-06-2013 / Blog credite imobiliare

Banca Transilvania ofera refinantari pentru creditele de la alte banciPotrivit unui comunicat de presă, Banca Transilvania lansează o campanie pentru persoanele fizice care doresc refinanțări ale creditelor de la alte instituții bancare. Cei interesați pot accesa site-ul bancii și pot aplica oline pentru un astfel de credit.

 

Banca Transilvania oferă refinanțări ale creditelor în euro sau în lei de la alte bănci, pentru persoanele fizice. BT va returna clienților săi echivalentul dobânzii, în puncte Star BT, după un an de la împrumut. La contractarea creditelor, banca va mai acorda echivalentul a până la 100 de lei, tot în puncte Star BT. Aceasta campanie se va încheia pe 31 august.

 

Important de știut este că creditele de refinanțare trebuie să fie de același fel cu cele inițiale, imobiliare, de consum ș.a.m.d. Perioada creditării este de maxim 30 de ani, în cazul creditelor de consum luate înainte de 31 octombrie 2011 și de  cinci ani, pentru cele contractate după 31 octombrie 2011. Pentru creditele de nevoi personale garantate, cu ipoteca imobiliară, în euro, dobânda este de 6%, fixă, în primul an, iar pentru creditele în lei, aceasta este de 6,9%, fixă, în primii doi ani. Oferta mai sus menționată este valabilă pentru persoanele care au cont la Banca Transilvania pentru încasarea salariului. La solicitarea de refinanțare pentru investiții imobiliare (case și apartamente noi), durata maximă a creditării este de 30 de ani.

 

Cu ajutorul refinanțarii, clienții pot accesa un alt credit, pe care-l vor folosi pentru rambursarea unui împrumut de la alte bănci, iar diferența costurilor dintre împrumuturi poate fi utilizată pentru orice-și doresc.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.