Banca Transilvania lanseaza Facebook Payments!

20-11-2013 / Blog credite imobiliare

Banca Transilvania lanseaza Facebook Payments!Banca Transilvania inovează sistemul bancar din România: tocmai a lansat serviciul Facebook Payments. Toţi clienţii care utilizează soluţia de Internet Banking a BT vor putea acum să facă transferuri de bani folosind cea mai extinsă reţea de socializare din lume: Facebook!

 

Cum poţi efectua tranzacţii bancare prin Facebook?

 

Pentru efectuarea de tranzacţii bancare prin Facebook, cel care iniţiază transferul şi beneficiarul acestuia trebuie să fie prieteni pe reţeaua de socializare. Procedura de transfer bancar este extrem de simplă: folosind platforma de Internet Banking de la Banca Transilvania, se selectează beneficiarul plăţii din reţeaua de Facebook (din lista de prieteni), se selectează detaliile plăţii şi timpul maxim pentru acceptarea acesteia. Beneficiarul va primi un mesaj pe Facebook, iar pentru a primi banii trebuie doar să mai completeze câteva date, cu caracter personal. Interesant este că beneficiarul nu trebuie neapărat să fie client al băncii.

 

Serviciul de Internet Banking de la Banca Transilvania este folosit de peste 360.000 de utilizatori, cu peste 23% mai mulţi faţă de anul 2012.

 

BT a mai anunţat şi lansarea a 2 noi facilităţi: transferurile de bani prin SMS şi prin email.

 

Planurile Băncii Transilvania sunt ambițitoase: “Vrem că într-un an jumătate-doi, 20% dintre cei ce transferă bani prin Banca Transilvania să o facă pe Facebook”, a spus Gabriela Nistor, director general adjunct al Băncii Transilvania.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.