TIOR

Banca Transilvania isi indreapta atentia inspre real estate

Banca Transilvania isi adreapta atentia inspre real estateBanca Transilvania, instituţia de creditare aflată pe podiumul băncilor din România după numărul de active, îşi îndreaptă atenţia înspre real estate. Care sunt direcţiile spre care se va orienta banca aflaţi în continuare.

 

Cu ocazia evenimentului ZF Bankers Sumit 2014, Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania, a declarat că instituţia pe care o conduce se va orienta şi către proiectele mai mici de real estate, precum afacerile de familie sau alte domenii creative în care sunt implicaţi antreprenorii locali. De asemenea, finanţările pentru medici şi pentru proiectele agricole vor fi în continuare importante pentru Banca Transilvania.

 

Iată mai departe un fragment dintr-o declaraţie a lui Omer Tetik, la ZF Bankers Summit 2014:“Ne-am concentrat pe agribusiness şi divizia pentru medici, dar acum vrem să transferăm această strategie şi către alte nişe. Ne interesează şi real estate, dar nu proiecte mari, ci domenii creative, afaceri de familie. Această este o altă direcţie înspre care dorim să mergem”.

 

Banca Transilvania a avut rezultate excelente în ultimii ani, atât pe segmentul creditării, cât și pe cel al economisirii.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI