TIOR

Banca Transilvania, in randul bancilor pe plus cu creditele

Banca Transilvania, in randul bancilor pe plus cu crediteleÎn primele trei trimestre din 2013, Banca Transilvania avea un stoc de credite nete de 16,1 miliarde de lei, cu 600 de milioane de lei mai mult față de sfârșitul anului trecut. Motivul? Veniturile nete din dobânzi au fost cu 14% mai mari, ajungând la 811 milioane de lei.

 

Rezultatele avute de Banca Transilvania în primele 9 luni din an au fost foarte bune. Stocul net de credite a urcat cu 600 de milioane de lei, până la 16,1 miliarde de lei.

 

În ceea ce privește stocul brut de credite al Băncii Transilvania, acesta a crescut cu 5% în primele 9 luni din anul în curs, până la 18,4 miliarde de lei. Aproximativ jumătate din împrumuturi sunt pentru persoanele fizice și IMM-uri. Celelalte credite sunt acordate companiilor cu cifre de afaceri de minimum 1 milion de euro.

 

Iată ce a declarat Horia Ciorcilă, președintele consiliulului de administraţie al băncii: “Trimestrul al treilea a fost cel mai bun pe partea de creditare deoarece creşterea de anul acesta a portofoliului s-a înregistrat aproape în totalitate în acest trimestru. Ne vom concentra în continuare să creștem creditarea în lei și să susținem IMM-urile și clienții persoane fizice”.

 

Totalitatea creditelor neperformante cu restanțe de minimum 3 luni ale Băncii Transilvania reprezentau putin peste 13% din împrumuturile BT.

 

Profit net de 240 de milioane de lei pentru BT intre ianuarie si septembrie 2013

 

Banca Transilvania, una dintre cele mai importante instituții financiare din România, a înregistrat un profit net de 240 de milioane de lei, în primele trei trimestre din an.

 

Sursa foto: zf.ro

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI