TIOR

Banca Transilvania deschide sucursala 2 in Roma

Banca Transilvania deschide sucursala 2 in RomaBanca Transilvania deschide sucursala numărul 2 în capitala Italiei, Roma. Banca românească mai are planificată inaugurarea unui nou sediu în Italia pentru anul acesta, în acelaşi oraş.

Datorită comunităţii mari de români din Italia, Banca Transilvania a deschis o sucursala în capitală Roma, cea de-a doua unitate a instituţiei din acest oraş. În zona în care noua unitate a fost inaugurată trăiesc peste 30.000 de conaţionali ai noştri, potrivit estimările Băncii Transilvania.

„Continuăm să ne extindem în Italia pentru a susţine inclusiv peste hotare spiritul antreprenorial românesc şi pentru a fi mai aproape de comunităţile de români. Agenţia Casilina este prima dintre cele două sedii pe care Banca Transilvania şi-a propus să le deschidă în Roma în acest an”, au spus oficialii Băncii Transilvania.

Despre noua unitate a Băncii Transilvania din Roma

Noua agenţie este situată pe Via Casilina, nr. 2043. Programul de funcţionare este următorul: luni – vineri, între 8 şi 16.30 (joi până la 18) şi sâmbătă între 8.30 – 11.30. Banca Transilvania are în Italia 12 angajaţi, atât români, cât şi italieni, care oferă consultanţă atât în limba română, cât şi în italiană.

Banca Transilvania este prezentă pe piaţa din Italia din anul 2014 şi are peste 3.000 de clienţi în această ţară. Serviciile pe care clienţii le accesează cel mai des sunt transferul de bani către sucursalele din România şi creditele imobiliare pentru achiziţia de bunuri în ţară noastră.

Banca Transilvania este pe locul al treilea în România după numărul de active, după BCR şi BRD. Instituţia are 3 segmente bine structurate: Corporate, IMM şi Retail. Banca Transilvania are peste 7.300 de angajaţi, 550 de sedii şi mai bine de 2,2 milioane de clienţi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC – Banca Mondială.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI