Banca Transilvania are in oferta un credit special pentru IMM-uri

18-04-2015 / Blog credite imobiliare

Banca Transilvania are in oferta un credit special pentru IMM-uriBanca Transilvania are în ofertă un credit special pentru IMM-uri. Companiile care investesc în produse şi servicii româneşti pentru creşterea afacerii vor beneficia de reduceri ale dobânzilor şi ale comisioanelor.

 

 

Noua ofertă de la Banca Transilvania pentru IMM-uri are ca destinaţie doar acele companii care vor folosi minimum 70% din împrumut pentru a cumpăra echipamente şi utilaje produse în ţara noastră. Dobânda pentru credit este calculată în funcţie de indicatorul Robor la 6 luni şi o marjă de 2,5%. Comisionul de acordare este de 0,5%, iar cel de gestiune lunară de doar 0,05%.

 

Pentru anul 2015, Banca Transilvania are drept obiectiv creşterea cu 8% a creditării pe segmentul IMM. De-a lungul anului 2014, banca a vândut companiilor credite noi de aproape 7 miliarde de lei şi a reuşit să deschidă 15.000 de contruri IMM noi.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.