TIOR

Banca Transilvania a obtinut un profit maxim istoric

Banca Transilvania a obtinut un profit maxim istoricBanca Transilvania a obţinut un profit maxim istoric în anul 2015. Profitul net contabil înregistrat de către Banca Transilvania a fost de 2,4 miliarde lei, cu 456% mai mare faţă de cel din anul 2014, conform zf.ro.

Ca urmare a preluării Volksbank România, Banca Transilvania a obţinut un profit maxim istoric anul trecut, de 2,4 miliarde lei. Două treimi din acest profit a rezultat din tranzacţia de preluare a Volksbank România.

Banca Transilvania şi-a crescut, de asemenea, şi activele totale, cu peste 32%, până la 47,2 miliarde lei, tot în mare parte datorită integrării în portofoliul sau a Volksbank România. Graţie dobânzilor, Banca Transilvania a înregistrat venituri nete de 1,4 miliarde lei, în urcare cu 21% faţă de anul 2014. De asemenea, şi comisioanele de la clienţi s-au majorat, cu 12 procente, la 457 milioane lei.

Chiar şi creditarea a fost net superioară anul trecut. Soldul de credite noi a crescut cu peste 2,5 miliarde lei, de la 17,5 miliarde la 25,1 miliarde RON.

Şi pentru anul în curs, 2016, aşteptările reprezentanţilor Băncii Transilvania sunt mari, având în vedere mărimea instituţiei şi numărul mare de clienţi pe care îi deserveşte.

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI