TIOR

Banca Romaneasca si Piraeus, neafectate de problemele Greciei

Banca Romaneasca si Piraeus, neafectate de problemele GrecieiBanca Românească şi Piraeus Bank, 2 dintre băncile din România administrate de oameni de afaceri eleni, declara că sunt neafectate de problemele din Grecia.

 

Atât Banca Românească, dar şi Piraeus Bank îşi derulează activitatea de zi cu zi din România în condiţii normale, au ţinut să menţioneze şefii băncilor pentru presă. Niciuna dintre cele 2 instituţii nu este închisă în această perioada, în care în Grecia băncile nu au program cu publicul până pe 6 iulie.

 

Banca Românească şi Piraeus Bank au solvabilitate excelentă, de 17,52%, respectiv 12,7%. Depozitele bancare ale clienţilor sunt garantate, la fel ca la toate băncile din ţară, de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

 

Aşadar, clienţii băncilor pot stă fără griji şi îşi pot rezolva orice probleme la sucursalele Băncii Româneşti şi Piraeus Bank.

 

Naţional Bank of Greece deţine pachetul majoritare de acţiuni pentru Banca Românească, în timp ce elenii de la Piraeus controlează insituţia cu acelaşi nume din România.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI