TIOR

Banca Romaneasca lanseaza un nou produs pe piata – depozitul Convertibil

Banca Romaneasca lanseaza un nou produs pe piata – depozitul ConvertibilBanca Românească introduce un nou produs pe piaţă: depozitul Convertibil. Clienţii care aleg să economisească bani la această bancă vor putea să schimbe moneda în care îşi depun iniţial sumele.

 

 

Banca Românească a lansat depozitul Convertibil, prin intermediul căruia clienţii îşi vor putea schimba moneda în care îşi depun banii. Ei vor avea la dispoziţie opţiuni de conversie în lei, dolari şi euro.

 

Care sunt condiţiile?

 

În primul rând, suma minimă pentru constituirea depozitului Convertibil este de 20.000 de lei (5.000 euro/dolari). Perioada de economisire este de cel mult 2 ani. Rata dobânzii va fi fixă şi poate ajunge la maximum 3,80% pe an, în cazul depozitelor în lei, pe 24 de luni.

 

Pentru conversia depozitelor după minimum 30 de zile de la constituire, clienţii primesc bonificaţii de maximum 2,70%. Conversiile se fac la cursul de schimb standard al băncii, iar sumele care sunt convertite trebuie să fie cel puţin egale cu principalul depozitului după conversie.

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI