TIOR

Banca Romaneasca aloca o suma importanta pentru creditarea agricultorilor

Banca Romaneasca aloca o suma importanta pentru creditarea agricultorilorBanca Românească alocă o suma importantă pentru creditarea agricultorilor. Publicul-ţintă vizat este reprezentat de către clienţii beneficiari ai subvenţiilor Agenţiei de Plăți şi Intervenţie pentru Agricultură pentru anul 2014.

 

Într-un comunicat de presă, Banca Românească anunţă că are un plafon de 225 de milioane de lei pentru a credita beneficiarii subvenţiilor Agenţiei de Plăți şi Intervenţie pentru Agricultură pentru anul 2014.

 

Suma de 225 de milioane de lei va fi folosită pentru finanţarea cu maximum 90% din valoarea subvenţiei care este oferită de către Agenţia de Plăti din sectorul agricol în 2014. Astfel, agricultorii pot accesa chiar şi în avans un maximum de 90% din valoarea subvenţiei oferite. Credite se acordă doar în lei şi se rambursează la încasarea subvenţiilor. Până în 2015, instituţia va oferi promoţii clienţilor care sunt interesaţi de astfel de credite.

 

Banca Românească oferă şi credite celor care beneficiază de subvenţii pentru bunăstarea animalelor.

 

Banca Românească are un capital social de 700 de milioane de lei. În urmă cu aproape 11 ani, Naţional Bank of Greece a cumpărat majoritatea Băncii Româneşti, din care deţine peste 99%.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI