TIOR

Banca Italo-Romena se inscrie la programul de creditare pentru IMM-uri

Banca Italo-Romena se inscrie la programul de creditare pentru IMM-uriBanca Italo-Romena, o instuție de creditare de talie mai mică, va participa la programul de creditare a IMM-urilor. Banca a semnat o convenţie cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri va primi un plafon de 6,7 milioane de euro pentru creditare şi va putea acorda împrumuturi de 13,4 milioane de euro.

 

Banca Italo-Romena va face parte din instituţiile de creditare care vor acorda împrumuturi instituţiilor medii şi mijlocii din România. IMM-urile care doresc finanţarea capitalului de lucru pot solicita credite  de maximum 5 milioane de lei, garantate de către Fondul Naţional în proporţie de 50%.

 

Fiecare companie va avea alocată o durată maximă de finanţare de 24 de luni, care se poate prelungi cu 12 luni. Ratele lunare care trebuie plătite se calculează în funcţie de indicatorul ROBOR la 3 luni şi o marja de cel mult 3,5% pe an (ce include şi comisioanele bancare). Cu alte cuvinte, sistemul de calcul este similar cu cel folosit la Programul Prima Casă.

 

“Lucrăm dintotdeauna cu sectorul IMM-urilor, care în România, că şi în Italia, are un rol fundamental în economia ţării. Prin semnarea unei noi convenţii cu FNGCIMM dorim să subliniem încă o dată sprijinul acordat de instituţia noastră societăţilor româneşti, alocaâd pentru perioada următoare în cadrul programului un plafon de 6,7 milioane de euro, care vine în completarea ofertei noastre de creditare”, au declarat oficialii băncii.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI