TIOR

Banca din Romania cu crestere de 2 cifre a creditarii in 2015

Banca din Romania cu crestere de 2 cifre a creditarii in 2015Încă o bancă raportează creşteri substanţiale ale volumului de credite vândute de-a lungul anului 2015. După primele 3 trimestre ale anului în curs, Garanti Bank a avut un avans al creditării de 23%, până la 6,3 miliarde lei.

 

Garanti Bank anunţă rezultate foarte bune în anul 2015, în special pe segmentul creditării. Între ianuarie şi septembrie 2015, banca a avut un avans al împrumuturilor de 23%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2014. Creditarea pentru populaţie a crescut cel mai mult, cu 37%. Rezultate superioare au înregistrat şi segmentele IMM-urilor, de 6,6%, dar şi corporate, de 19,6%.

 

„2015 a fost un an dinamic pentru noi. Creditarea a crescut progresiv de la trimestru la trimestru şi estimăm o creştere sustenabilă a acestui segment până la finalul anului“, a declarat directorul general al Garanti Bank România.

 

Garanti Bank, subsidiara locală a grupului turc cu acelaşi nume, a avut un profit net de 70 milioane lei în primele nouă luni din acest an şi venituri nete de 348 milioane lei.

 

De altfel, întreaga creditare a fost net superioară anului trecut, în special cea în lei, care a crescut cu aproape 30%.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI