TIOR

Banca din Romania ce-si vinde produsele la Posta

Banca din Romania ce-si vinde produsele la PostaPatria Bank va externaliza serviciile sale bancare şi în reţeaua Poştei Române. Anunţul a fost făcut de către compania naţională Poşta Română în data de 20 mai 2016.

“Poşta Română îşi urmează parcursul strategiei asumate prin guvernanţă corporativă, de modernizare accelerată comercială şi operaţională a companiei, iar acest nou proiect major de succes se alătură tuturor iniţiativelor şi parteneriatelor recente. Astfel, oferta noastră de servicii a fost adusă mai aproape de aşteptările clienţilor şi reconfirmă valoarea şi încrederea în brand-ul Poşta Română. Serviciile financiare vor constitui, alături de alte proiecte de afaceri iniţiate, o alternativă de viitor la tendinţa de scădere a pieţei de corespondenţă în România”, a declarat directorul general al Poştei Române, în legătură cu subiectul externalizării produselor Patria Bank în reţeaua Poştei Române.

Cum şi cât de repede se va face distribuţia produselor Patria Bank la Poştă?

În cel mai scurt timp, la unele dintre oficiile Poştei Române din toată ţara vor fi disponibile produse bancare de la Patria Bank, destinate persoanelor fizice. Până anul viitor, proiectul va fi într-o etapă-pilot, iar după aceea comercializarea produselor se va face într-un ritm mult mai intens.

Despre Patria Bank

Patria Bank este fosta Nextebank (schimbarea numelui a avut loc în martie 2016). Anul acesta, banca îşi propune extindera, prin fuziunea cu Banca Comercială Carpatica, din care are deja în proprietate peste 50% din acţiuni.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI